logo
mobile-icon

Bel ons nu! 03/2398918

page-banner

Onze diensten

Verwijderen van afval: wat doet Spik en Span voor u?

afvalcontainers

Omdat wij streven naar een alomvattende dienstverlening naar onze klanten toe kan u ook op ons rekenen om u te verlossen van al uw vuil.

Zit uw kelder propvol met oude rommel en weet u niet hoe u eraan moet beginnen? Gaat u verhuizen maar de vorige eigenaar heeft van alles en nog wat laten liggen? Moet u tussen twee huurders in een appartement laten leegmaken? Laat het maar aan ons over, wij zorgen ervoor dat alles weggehaald wordt.

Maar hoe zit het eigenlijk in elkaar? Spik en Span werkt op verschillende manieren:

sep-iconOphalen van grofvuil
Grofvuil ophalen

U zou graag willen dat een aantal voorwerpen worden opgehaald door Spik en Span zoals bv. een kapotte fiets, matrassen, een gebroken kast of een defecte hometrainer. U moet niet langer zelf hiermee naar het containerpark sleuren! Met één telefoontje bent u van uw vuil af. Één van onze medewerkers komt ter plaatse om een vrijblijvende offerte op te maken of u kan een foto doorsturen en bij akkoord wordt alles opgehaald. Zo simpel is het.

sep-iconOntruimen van woningen en kelders
Ontruimen van appartementen

Indien het gaat om een grotere hoeveelheid afval, zoals bv in een kelder, een appartement na verkoop waar alle inhoud weg moet of beschadigde goederen die wegmoeten na waterschade. U neemt contact op met Spik en Span en voor de rest hoeft u niets meer te doen! Wij komen langs om een vrijblijvende offerte op te maken. Bij akkoord zorgen wij voor alles van A tot Z! We doen de nodige aanvraag voor de plaatsing van verbodsborden, we zorgen dat er een puincontainer wordt geplaatst en indien nodig zelfs een ladderlift en dat alles netjes wordt verwijderd. Simpeler kan het niet.

sep-iconAfvalcontainer voor kleinere voorwerpen
Afvalconainer

U heeft kleinere voorwerpen die u weg wilt gooien zoals een donsdeken, keukenrobot, kinderfiets of een defecte printer. Geen enkel probleem, u neemt contact op met ons, u geeft aan wat u weg zou willen gooien en we komen bij u langs om dit op te halen. U mag kiezen of u een kleine (140L) of grote (240L) afvalcontainer wenst op te vullen tegen een vaste prijs en we zijn ermee weg!

sep-iconSpeciale voorwerpen afhalen
Speciale voorwerpen afhalen

We kunnen ook zorgen voor het ophalen van verf, autobanden, frituurolie, glas, spuitbussen, chemische producten en dergelijke, geef maar een seintje! We staan dus klaar om u van al uw afval te verlossen op een heel gemakkelijke en efficiënte manier. Twijfel dus niet langer en neem contact op!


Elk project wordt zorgvuldig door één van onze medewerkers opgevolgd.
Van een gepersonaliseerde prijsofferte tot een perfect eindresultaat.

VRAAG NU EEN GRATIS OFFERTE!