logo
mobile-icon

Bel ons nu! 03/2398918

page-banner

Onze diensten

onderhoud gebouwen

onderhoud-gebouwen

Vandaag de dag kiezen meer en meer gebouwen ervoor hun gebouw wekelijks te laten schoonmaken door een poetsvrouw om de dure kost van een concierge te vermijden. Het nadeel daarvan is dat het gebouw soms niet even goed onderhouden blijft.
Met SPIK EN SPAN kunt u genieten van een goed onderhouden gebouw zonder de dure kost van een concierge. Samen met u stellen we een gepast schema op voor uw gebouw aan de hand van uw behoeftes.

Afhankelijk van gebouw tot gebouw kunnen wij één of meerdere keren per week komen om het nodige te doen zowel binnen het gebouw als buiten zoals bv.de inkom, trappenhall, overlopen, postbussen, het trottoir schoonmaken, de vuilniscontainers uitwassen enz. We bieden u ook de mogelijkheid om het vuilnis wekelijks buiten te komen zetten en na de ophaling opnieuw netjes binnen te zetten. Het niveau van zindelijkheid van uw gebouw zal er zeker en vast niet onder lijden.

nieuwbouw

niewbouw reiniging

Het reinigen van nieuwbouw appartementen kan een hele karwei zijn. Er is vaak enorm veel stof en bepaalde vlekken zijn soms moeilijk weg te krijgen zoals verf, cement enz. Geen zorgen, SPIK EN SPAN heeft een ruim assortiment van de nodige, aangepaste producten en toestellen die efficiënt en doelgericht hardnekkig vuil doen verdwijnen.

Voor deze soort werken is het zeker interessant om een schoonmaakdienst in te huren omdat het gebouw/appartement op een strategische manier wordt gereinigd en u ook kostbare tijd bespaart door verschillende mensen die vlot samenwerken tegelijkertijd te laten samenwerken. U zult aangenaam verrast zijn door het glanzende resultaat.

Ruiten Wassen

ruiten wassen

Omdat het altijd praktischer is om alle moglijke werken door éénzelfde firma te laten uitvoeren om tijd en geld te besparen heeft u nu ook de mogelijkheid om uw ramen van binnen en buiten te laten wassen door onze professionele ruitenwasser.

Het voordeel daarvan is uiteraard ook dat één firma verantwoordelijk is voor het totaalproject en niemand de schuld op een ander kan afschuiven indien iets terug vuil is geworden. Onze prijzen daarvoor zijn ook erg voordelig.

Kantoren schoonmaken

Kantoren schoonmaken

Het poetsen van een kantoor kan niet zomaar gebeuren.

Bij Spik en Span krijgen onze mensen de nodige interne opleiding om dit optimaal te kunnen doen. Het is niet altijd evident om kantoren te poetsen doordat er vaak mensen aan het werk zijn en je erop moet letten om hen niet in de weg te staan en toch het werk zo snel en efficiënt mogelijk uit te voeren.

We zijn ook uiterst flexibel wat betreft timing, wenst de klant dat we komen voor of na openings-of sluitingsuur? Toch liever tijdens de kantooruren? Geen enkel probleem!

Er wordt meestal in teams van minstens twee personen gewerkt in kantoren, op die manier wordt het werk sneller maar even goed uitgevoerd en staan ze zo min mogelijk in de weg van de klant.

Contacteer ons nu en maak deel uit van ons groot aantal tevreden klanten!

Garages en magazijnen

garages reiniging

Voor garages en magazijnen hebben wij de nodige toestellen en producten om u het best mogelijke resultaat te garanderen.

winkels reiniging

Winkels zijn soms moeilijk te poetsen omdat iedere winkel heel andere producten verkoopt en andere befhoeftes heeft, wij bekijken iedere zaak op een unieke manier en stellen in functie daarvan een aangepast poetsschema op.

Scholen en publieke gebouwen

Scholen en publieke gebouwen

Voor het onderhoud van dergelijke gebouwen is er specifiek materiaal en techniek nodig waarover wij beschikken om u een uitstekend resultaat te bieden. Het is in zulke etablissementen die vaak over ruime gebouwen beschikken van groot belang om over de nodige organisatorische vaardigheden te beschikken om het vlotte verloop van de werken te kunnen garanderen.

Verwijderen van afval: wat doet Spik en Span voor u?

afvalcontainers

Omdat wij streven naar een alomvattende dienstverlening naar onze klanten toe kan u ook op ons rekenen om u te verlossen van al uw vuil.

Zit uw kelder propvol met oude rommel en weet u niet hoe u eraan moet beginnen? Gaat u verhuizen maar de vorige eigenaar heeft van alles en nog wat laten liggen? Moet u tussen twee huurders in een appartement laten leegmaken? Laat het maar aan ons over, wij zorgen ervoor dat alles weggehaald wordt.

Maar hoe zit het eigenlijk in elkaar? Spik en Span werkt op verschillende manieren:

sep-iconOphalen van grofvuil
Grofvuil ophalen

U zou graag willen dat een aantal voorwerpen worden opgehaald door Spik en Span zoals bv. een kapotte fiets, matrassen, een gebroken kast of een defecte hometrainer. U moet niet langer zelf hiermee naar het containerpark sleuren! Met één telefoontje bent u van uw vuil af. Één van onze medewerkers komt ter plaatse om een vrijblijvende offerte op te maken of u kan een foto doorsturen en bij akkoord wordt alles opgehaald. Zo simpel is het.

sep-iconOntruimen van woningen en kelders
Ontruimen van appartementen

Indien het gaat om een grotere hoeveelheid afval, zoals bv in een kelder, een appartement na verkoop waar alle inhoud weg moet of beschadigde goederen die wegmoeten na waterschade. U neemt contact op met Spik en Span en voor de rest hoeft u niets meer te doen! Wij komen langs om een vrijblijvende offerte op te maken. Bij akkoord zorgen wij voor alles van A tot Z! We doen de nodige aanvraag voor de plaatsing van verbodsborden, we zorgen dat er een puincontainer wordt geplaatst en indien nodig zelfs een ladderlift en dat alles netjes wordt verwijderd. Simpeler kan het niet.

sep-iconAfvalcontainer voor kleinere voorwerpen
Afvalconainer

U heeft kleinere voorwerpen die u weg wilt gooien zoals een donsdeken, keukenrobot, kinderfiets of een defecte printer. Geen enkel probleem, u neemt contact op met ons, u geeft aan wat u weg zou willen gooien en we komen bij u langs om dit op te halen. U mag kiezen of u een kleine (140L) of grote (240L) afvalcontainer wenst op te vullen tegen een vaste prijs en we zijn ermee weg!

sep-iconSpeciale voorwerpen afhalen
Speciale voorwerpen afhalen

We kunnen ook zorgen voor het ophalen van verf, autobanden, frituurolie, glas, spuitbussen, chemische producten en dergelijke, geef maar een seintje! We staan dus klaar om u van al uw afval te verlossen op een heel gemakkelijke en efficiënte manier. Twijfel dus niet langer en neem contact op!


Elk project wordt zorgvuldig door één van onze medewerkers opgevolgd.
Van een gepersonaliseerde prijsofferte tot een perfect eindresultaat.

VRAAG NU EEN GRATIS OFFERTE!