logo
mobile-icon

Bel ons nu! 03/2398918

page-banner

Onze diensten

onderhoud gebouwen

onderhoud-gebouwen

Vandaag de dag kiezen meer en meer gebouwen ervoor hun gebouw wekelijks te laten schoonmaken door een poetsvrouw om de dure kost van een concierge te vermijden. Het nadeel daarvan is dat het gebouw soms niet even goed onderhouden blijft.
Met SPIK EN SPAN kunt u genieten van een goed onderhouden gebouw zonder de dure kost van een concierge. Samen met u stellen we een gepast schema op voor uw gebouw aan de hand van uw behoeftes.

Afhankelijk van gebouw tot gebouw kunnen wij één of meerdere keren per week komen om het nodige te doen zowel binnen het gebouw als buiten zoals bv.de inkom, trappenhall, overlopen, postbussen, het trottoir schoonmaken, de vuilniscontainers uitwassen enz. We bieden u ook de mogelijkheid om het vuilnis wekelijks buiten te komen zetten en na de ophaling opnieuw netjes binnen te zetten. Het niveau van zindelijkheid van uw gebouw zal er zeker en vast niet onder lijden.

nieuwbouw

niewbouw reiniging

Het reinigen van nieuwbouw appartementen kan een hele karwei zijn. Er is vaak enorm veel stof en bepaalde vlekken zijn soms moeilijk weg te krijgen zoals verf, cement enz. Geen zorgen, SPIK EN SPAN heeft een ruim assortiment van de nodige, aangepaste producten en toestellen die efficiënt en doelgericht hardnekkig vuil doen verdwijnen.

Voor deze soort werken is het zeker interessant om een schoonmaakdienst in te huren omdat het gebouw/appartement op een strategische manier wordt gereinigd en u ook kostbare tijd bespaart door verschillende mensen die vlot samenwerken tegelijkertijd te laten samenwerken. U zult aangenaam verrast zijn door het glanzende resultaat.

Ruiten Wassen

ruiten wassen

Omdat het altijd praktischer is om alle moglijke werken door éénzelfde firma te laten uitvoeren om tijd en geld te besparen heeft u nu ook de mogelijkheid om uw ramen van binnen en buiten te laten wassen door onze professionele ruitenwasser.

Het voordeel daarvan is uiteraard ook dat één firma verantwoordelijk is voor het totaalproject en niemand de schuld op een ander kan afschuiven indien iets terug vuil is geworden. Onze prijzen daarvoor zijn ook erg voordelig.

Tweede verblijf

tweede verblijf

Hebt u een tweede verblijf in België maar is het moeilijk om iemand betrouwbaar te vinden om het te onderhouden? Dan bent u aan het juiste adres. SPIK EN SPAN neemt het helemaal van u over zodat u zorgeloos kunt genieten van uw tweede verblijf. Geniet van de voordelen zonder de nadelen!

Wij komen regelmatig het appartement opfrissen zodat alles goed onderhouden blijft en u automatisch weet dat er van tijd tot tijd iemand een oogje in het zeil houdt.

Voor uw aankomst bieden wij ook de mogelijkheid om de bedden op te maken, handdoeken klaar te leggen en de nodige voeding voor u in te kopen (u hoeft maar een lijstje door te mailen, gemakkelijker kan niet!) zodat u het gevoel hebt op hotel te zijn aangekomen.

Na uw vertrek zorgen wij ervoor dat alles weer piekfijn in orde is voor uw volgend bezoek.

Garages en magazijnen

garages reiniging

Voor garages en magazijnen hebben wij de nodige toestellen en producten om u het best mogelijke resultaat te garanderen.

winkels reiniging

Winkels zijn soms moeilijk te poetsen omdat iedere winkel heel andere producten verkoopt en andere befhoeftes heeft, wij bekijken iedere zaak op een unieke manier en stellen in functie daarvan een aangepast poetsschema op.

Scholen en publieke gebouwen

Scholen en publieke gebouwen

Voor het onderhoud van dergelijke gebouwen is er specifiek materiaal en techniek nodig waarover wij beschikken om u een uitstekend resultaat te bieden. Het is in zulke etablissementen die vaak over ruime gebouwen beschikken van groot belang om over de nodige organisatorische vaardigheden te beschikken om het vlotte verloop van de werken te kunnen garanderen.

Verwijderen van afval en plaatsen van afvalcontainers

afvalcontainers

Omdat wij ernaar streven om onze klanten alsmaar beter van dienst te zijn bieden wij vanaf nu de mogelijkheid om u van uw afval te verlossen. Zit uw kelder propvol met oude rommel en weet u niet hoe u eraan moet beginnen? Gaat u verhuizen maar de vorige eigenaar heeft van alles en nog wat laten liggen? Laat het maar aan ons over, wij zorgen ervoor dat alles weggehaald wordt. Indien nodig kan er ook een afvalcontainer besteld worden. Wij zorgen voor het aanvragen van een parkeerverbod en plaatsing van de borden, het bestellen van de container en uiteindelijk voor het wegvoeren van het vuil.


Elk project wordt zorgvuldig door één van onze medewerkers opgevolgd.
Van een gepersonaliseerde prijsofferte tot een perfect eindresultaat.

VRAAG NU EEN GRATIS OFFERTE!