logo
mobile-icon

Bel ons nu! 03/2398918

page-banner

Over ons

welcome

SPIK EN SPAN is een jonge, dynamische zaak gespecialiseerd in het reinigen van allerlei soorten vastgoed. Dankzij de ruimdenkendheid van de ambitieuze zaakvoerders is SPIK EN SPAN op korte termijn van een nieuwe tot professionele en gespecialiseerde onderneming uitgegroeid. Zowel nieuwbouw, appartementsgebouwen, magazijnen en ruime garages alsook winkels, burelen en scholen maken deel uit van ons klantenbestand.

De diensten variëren naargelang de vraag. Vooraleer we te werk gaan, bestuderen wij elk project op een unieke en gepersonaliseerde wijze. Ons professioneel team is goed op de hoogte van de gepaste reinigingsproducten-en technieken voor de verschillende materialen (zoals natuursteen, parket, kunststof, enz.). Zo bekomen wij telkens weer een stralend en verzorgd resultaat. We zorgen er ook voor dat we op de hoogte blijven van nieuwe producten en technieken om u optimaal te kunnen bedienen. Projecten worden opgevolgd door één van onze inspecteurs om u een piekfijn eindresultaat te kunnen garanderen.

Met een schoonmaakdienst werken heeft vele voordelen ten opzichte van eigen personeel in dienst nemen. Onder andere loopt u geen enkel risico in verband met ziekte, loonkost, verzekering, arbeidsongeval enz. Bij ons heeft u steeds vervanging in geval van ziekte of verlof. Daar komt nog bij dat een professioneel schoonmaakbedrijf de nodige know-how heeft om elk project tot een goed einde te brengen. Ons bedrijf kiest nauwkeuring haar personeel aan de hand van strenge criteria. Zij weten dan ook duidelijk wat er van hen verwacht wordt en moeten zich nauwlettend houden aan een specifieke manier van werken.

Wij bieden u vrijblijvend een duidelijke en overzichtelijke offerte aan zodat alles op een aangename en efficiënte manier kan verlopen. Dit gebeurt uiteraard na een plaatsbezoek om zo doelgericht mogelijk te kunnen werken. U kunt ook absoluut rekenen op een perfecte naleving van gemaakte afspraken. Bij ons wordt elk project beschouwd als een nieuwe klant! Onze prijzen zijn ook heel correct in verhouding prijs/kwaliteit. SPIK EN SPAN en onze verfrissende aanpak zorgt voor een op maat gemaakte service, zowel voor de privé- als professionele sector. Het is heel simpel, onze schitterende resultaten en tevreden klanten spreken voor zich.

high trained staff

ambitieuze zaakvoerders

wij zijn een jonge dynamische onderneming gespecialiseerd in het reinigen van allerlei soorten vastgoed.

quality-cleaning-staff

diensten op maat

wij bestuderen elk project op een unieke en gepersonaliseerde wijze voor stralende resultaten.

fast-service

overzichtelijke offerte

wij bieden u vrijblijvend een duidelijke en overzichtelijke offerte aan zodat alles op een aangename en efficiënte manier kan verlopen.

are-we-services

Gebieden waar wij onze diensten bieden

Wij zijn reeds actief in volgende de regio’s Antwerpen Centrum, Deurne, Berchem, Boechout, Borgerhout, Brecht, Boom, Merksem, Puurs, Hoboken, Knokke, Wilrijk, Wommelgem, Aartselaar Indien u ook buiten deze gebieden gebruik wenst te maken van onze diensten,
gelieve contact op te nemen met ons kantoor.

sep-iconSectoren die wij bedienen

Onze klanten zijn verspreid op de volgende gebieden

Winkels en burelen

Scholen en publieke gebouwen

Garages en magazijnen

Huurappartementen

Toonzalen

Appartementsgebouwen

sep-iconWat onze klanten zeggen