logo
mobile-icon

Bel ons nu! 03/2398918

page-banner

Onze resultaten

Reiniging ligbad

badewanne reiniging

Dit ligbad had veel kalkaanslag waardoor er grijze vlekken waren ontstaan die voor een onverzorgd zicht zorgden. Deze vlekken werden door ons team verwijderd met de daarvoor bestemde producten waardoor het bad er zo goed als nieuw uitziet.


Reiniging van tegels

tegels reiniging Tegels, vooral terras-of tuintegels, kunnen er na een tijd heel erg vuil uitzien. Met de nodige techniek en producten zien ze er weer stralend uit.

tegels reiniging Deze tegels stonden al jarenlang in de inkom van een gebouw, hier wordt heel erg veel over gelopen waardoor die er zelf na een gewone poetsbeurt nog vuil bleven uitzien. Met het daarvoor bestemde product zijn ze niet enkel proper maar zien ze er nu ook zo uit!


Reiniging van kelders

kelder reiniging

Dit is niet altijd een gemakkelijke taak, zeker na de overstromingen van deze zomer. Het resultaat spreekt voor zich.


Reiniging spoelbak

sink reiniging

Deze spoelbak was er nogal erg aan toe met veel verfvlekken die de klant er niet uitkreeg. In de plaats van in een nieuwe te investeren kregen we er alle vlekken uit en kan deze spoelbak nog een tijdje mee!


Schimmel vlekken parket

parket reiniging

Op deze parket vloer waren er schimmel vlekken die vaak enkel weg te krijgen zijn door die volledig opnieuw te laten opschuren. Daar hangt vaak een duur prijskaartje aan. Wij hebben dan toch die vlekken met de nodige producten kunnen wegkrijgen wat de klant een hoop geld heeft bespaard.Elk project wordt zorgvuldig door één van onze medewerkers opgevolgd.
Van een gepersonaliseerde prijsofferte tot een perfect eindresultaat.

VRAAG NU EEN GRATIS OFFERTE!